ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Секој час нов директор: Владата не го именува Мехмети – ОВА е...

Секој час нов директор: Владата не го именува Мехмети – ОВА е новиот директор

85

Само што го именуваше Илир Мехмети од Агенцијата за цивилна и воздушна пловидба за директор на М-НАВ, Владата на истата седница денеска ја смени одлуката под притисок на Синдикатот на контролорите на летање.

На местото на Мехмети, за директор на М-НАВ е именуван Хекуран Асани, кој таму работи како контролор на летање 20 години.

Само што го именуваше Илир Мехмети од Агенцијата за цивилна и воздушна пловидба за директор на М-НАВ, Владата на истата седница денеска ја смени одлуката под притисок на Синдикатот на контролорите на летање.

На местото на Мехмети, за директор на М-НАВ е именуван Хекуран Асани, кој таму работи како контролор на летање 20 години.

Бонус видео – Не е среќен оној кој многу има, туку оној на кој малку му треба

ПретходнаЌЕ ПУКНЕ БРУКА: Новиот директор на М-НАВ, Илир Мехмеди не ги исполнува условите за директор на оваа институција
СледнаВеста која ја очекуваше цела Македонија: Палчо наскоро ќе биде донесен во Македонија – ова се деталите