недела, 25 септември, 2022

МАКЕДОНИЈА

Началникот на Генералштабот, генерал Васко Ѓурчиновски во Косово имаше помала сообраќајка несреќа со автомобилот во кој се превезувал, по што настанал и пожар

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше …

Повеќе »

СВЕТ

СПОРТ

ЗАБАВА

ЕКОНОМИЈА

ЦРНА ХРОНИКА

error: Content is protected !!