ПОЧЕТНА СВЕТ Ако излезам, ти си следна: Шокантна закана од малиот монструм Коста кон...

Ако излезам, ти си следна: Шокантна закана од малиот монструм Коста кон мајка си

97

Кoста Кецмановиќ продолжува да ги шокира полицајците и вработените во Клиниката за неврологија и психијатрија каде го чуваат.

Својата недефинирана омраза ја пренел и на мајка си.

На последната средба со мајка му имал епизода на бес и во еден момент рекол:

– Ако излезам одовде, прво ќе те убијам тебе !

ПретходнаРасте ли расте, нема крај: Минималната плата во март ќе биде 22.500 денари
СледнаУдарна вест од Изреал: Нападнат е Тел Авив – има повеќе загинати