ПОЧЕТНА ЕКОНОМИЈА Проверувајте ги сметките: Почна исплатата на парите од „Мој ДДВ“

Проверувајте ги сметките: Почна исплатата на парите од „Мој ДДВ“

164

Започна исплатата на повратот на ДДВ на граѓаните.

Имено од почетокот на месец мај се врши исплата на повратот на средства за периодот јануари, февруари и март, односно првото тримесечје од 2024, но со оглед дека имаше неколку неработни денови, исплатата се очекува да се врши од утре.

ПретходнаСлета првиот авион со кинеска делегација во Белград, со Си ќе пристигнат 400 претставници
СледнаЛебот нема да поскапи во следните два месеца, велат од Агро-бизнис комората