ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) Од манастир направиле ресторан за свадби – гостите пропаднале во дупка,...

(ВИДЕО) Од манастир направиле ресторан за свадби – гостите пропаднале во дупка, првата брачна ноќ поминала во болница

224

Манастир бил реновиран и направен ресторан за свадби – невестата и младоженецот првата брачна ноќ ја поминаа во болница..

Повеќе од видеото:

ПретходнаБеше исчезнат од 13-ти јануари: Трагичен крај на потрагата по младиот Богданов
СледнаУчилиште ги тргна огледалата од тоалетите – учениците земале премногу паузи за да снимаат видеа