ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Македонија загина 1000 пати денеска читајќи ги коментарите со ситење и немање...

Македонија загина 1000 пати денеска читајќи ги коментарите со ситење и немање тронка емпатија за згаснат детски живот

134

Фејсбук статус кој ја објаснува Македонија:

Загина детето на Крсте Мукоски .

Лесна му земја и царство небесно. Македонија загина 1000 пати денеска читајќи ги коментарите со ситење и немање тронка емпатија за згаснат детски живот. Во какво лудачко царство се претвори оваа држава.

Господ бил голем – се најголем дел од коментарите..Смртта на дете не е Божја работа пагани!

Далеку сте вие и од Господ и вера, залутани, мали злобни душички. Тешко на вас за жалење сте ако со ова си ги храните празните души…..Никогаш мирот нема да го најдете со таа злоба и простотија….

ПретходнаТешка несреќа кај Дојран: Еден загинат, друг пренесен во болница кога автомобил излета во провалија
СледнаНема крај на лошите вести: Нова тешкаа сообраќајна несреќа во Македонија – патниот правец затворен за сообраќај