ПОЧЕТНА ЗАБАВА Браво дечко, браво Лазаров: ВО ЖИВО добива 100.000 следачи на Јутјуб –...

Браво дечко, браво Лазаров: ВО ЖИВО добива 100.000 следачи на Јутјуб – погледнете што се случува

98

Во живо, на Јутјуб каналот на Стефан Лазаров:

Во моментот се случува голем „хаос“ на социјалната мрежа Јутјуб, Стефан Лазаров руши рекорди. Собра 100.000 следачи на Јутјуб, сето тоа го гледаше во живот, гледајте и уживајте:

ПретходнаХАОС на улиците во Германија: Младо момче мавтало со НОЖ – полицијата веднаш го застрела
СледнаИзреалската армија рано утринава објави важна вест: ГОТОВО Е, ние веќе влеговме во Газа – ги пробивме првите борбени линии