ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА БИДЕТЕ ВО ТЕК: Овој патен правец денес во Македонија ќе биде затворен...

БИДЕТЕ ВО ТЕК: Овој патен правец денес во Македонија ќе биде затворен – не патувајте од таму

400

АМСМ најави дека денеска ќе има времена измена на режимот на сообраќај на државниот пат Р1101 делница Прилеп – Битола со целосно затворање за сообраќај.

Делницата ќе биде затворена за сообраќај заради интезивирање на градежни активности за проектот Санација на трупот на патот кај мост на река Шемница на Државен пат Р1101 км 85+903, соопшти АМСМ.

ПретходнаМиликиќ: Потрагата по Данка продолжува вечерва, ќе имаме пет дронови и полициски кучиња
СледнаЛуѓе без капацитет ја растурија најдобрата генерација во историјата на Македонија