ПОЧЕТНА СВЕТ Teрористите од Москва биле мачени со електрошокови во половите органи

Teрористите од Москва биле мачени со електрошокови во половите органи

1202

Осомничениот од Таџикистан, Шамсудин Фаридун, е прикажан на подот во теретана со спуштени панталони и жици кои се прикачени на препоните.

Електрошок како позната техника на мачење во Русија.

Оваа техника на мачење на електрошок е позната во Русија и се користи како метод за испрашување на осомничените. За „обично испрашување“ се користи воен теренски телефон ТА-57, познат како „Тапик“, со напон до 80 волти, кој преку прстите е поврзан со притвореникот. ушите или гениталиите, пренесува mirror.co.uk.

Ова е омилен метод за мачење „предавници“ на единиците на Вагнер.

ПретходнаСлаба игра на Македонија, Црна Гора со минимална победа
СледнаФилипче: За биолошка терапија луѓе одеа во странство, а сега ја примаат дома