ПОЧЕТНА ЗАБАВА ВИЦ НА ДЕНОТ: Газдата и работникот кој побарал повисока плата

ВИЦ НА ДЕНОТ: Газдата и работникот кој побарал повисока плата

143

На еден градежен работник му дошло преку глава од многу мачната работа и ниската плата, па оди кај газдата на фирмата.

Газда, вака веќе не бива. Од нареден месец сакам плата од 1.500 евра и слободни викенди.

Важи, нема проблем, му вели газдата. А може плата 2.500 евра, нов автомобил за на работа, слободни викенди и платен годишен одмор од десет дена?

Газда, ама ти се заебаваш, а?

Па, ти прв почна.

ПретходнаГоривата поевтинуваат за половина денар по литар
СледнаЖената која падна од тераса во Охрид била турната – кривична пријава против две лица