ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Игор Пехчевски сподели убава вест: Денеска почнувам со примање на долго очекуваниот...

Игор Пехчевски сподели убава вест: Денеска почнувам со примање на долго очекуваниот лек ТРИКАФТА – кој за мене ЖИВОТ значи

407

Погледнете го видеото за кое зборува цел Балкан:

Денеска почнувам со примање на долго очекуваниот и РЕВОЛУЦИОНЕРЕН лек ТРИКАФТА кој за мене ЖИВОТ значи.

Пресреќен сум за тоа што Макотрпната и долга борба конечно вроди со плод. Мојот сон стана реалност. Дојде и тој денот кога ЦФ почнува да значи ЦЕЛОСНО ФУНКЦИОНАЛНИ наместо Цистична фиброза.

Им посакувам на моите соборци што поскоро СИТЕ да го добијат лекот.

ПретходнаВеста брзо се прошири во цела Македонија: Извршител претепан на работното место
СледнаЈунајтед Груп и нејзината матична компанија Summer BidCo B.V. успешно ги формираa цените за издавање обврзници во вкупен износ од 1,73 милијарди евра