ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Нова кривична за Димитриевски: Само ме мотивираат да го демонтираме овој режимски...

Нова кривична за Димитриевски: Само ме мотивираат да го демонтираме овој режимски систем

151

Притисоците не престануваат туку, како и што очекував, се интензивираат, сподели кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски, кој е и кандидат за претседател од неговата нова партија ЗНАМ, кому му е поднесена нова кривична пријава, овојпат за Неизвршување на судска одлука.

Ваквите постапки не ме обесхрабруваат туку дополнително ме мотивираат да го демонтираме овој режимски систем.
Ќе има и правда а ќе има и мир а непристрасните професионалци ќе добијат шанса да изградат и правен и функционален државен систем, порача Димитриевски.

ПретходнаНЕ ИЗДРЖА: Почина жената во која пукаше македонски државјанин во Прешево
СледнаПоскапуваат горивата