ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА НЕМА ЗАСТОЈ: Во среда ќе биде отворен нов пункт за издавање лични...

НЕМА ЗАСТОЈ: Во среда ќе биде отворен нов пункт за издавање лични документи – еве каде

1013

Во среда ќе се отвори нов пункт за вадење лични документи кои што ќе се наоѓа во склоп на Центарот за обука во Идризово најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски за Слободен печат.

„Во среда ќе се отвори нов пункт за вадење лични документи кои што ќе се наоѓа во склоп на Центарот за обука во Идризово. Пунктот ќе биде со четири базни станици кои се префрлени во Идризово од внатрешноста на државата. Започнуваме со една смена, бидејќи за толку имаме обучен кадар, а ќе можат да се опслужуваат по 250 до 300 луѓе“, изјави Тошковски.

ПретходнаМаричиќ користи шофер и возило за партиски активности, обвини ВМРО-ДПМНЕ
СледнаМитева: После историскиот одзив од 28.000 потписи за Силјановска, остануваме посветени на промените за подобра иднина