ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Хорор за хорор: Вечерва во Скопје на исто место прегазен велосипедист, а...

Хорор за хорор: Вечерва во Скопје на исто место прегазен велосипедист, а неколку часови потоа и пешак

8628

Вечерва во Скопје на исто место прегазен велосипедист, а неколку часови потоа и пешак

Вечерва пешак е прегазен на пешачки премин во близина на центарот на Скопје кај Поликлиниката Бит Пазар.

Пред неколку часа, на истиот пешачки премин само во обратна насока беше прегазен и велосипедист.

ПретходнаНОВИ ЦЕНИ: Тие што имаат џипови ќе плаќаат двојно повеќе паркинг од обичните коли
СледнаСи оди од Македонија: Ременски оди надвор од државата – таму ќе живее и работи