Читај » Архиви по тагови: стефан

Архиви по тагови: стефан

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да помогнеме на младиот Стефан од Демир Хисар

На малиот Стефан Тасевски роден 19-ти мај 2003. година, му е потребна итна финансиска помош за лекување во странство. Поради прогресивно влошување на општата состојба на Стефан, третманот мора да започне итно бидејќи од тоа заивиси успехот на лекувањето. Броеви за донација: Т-Мобиле: 070/143-102 ВипОне: 143-550 Жиро сметка: 500600016582826 Да …

Повеќе »