ПОЧЕТНА СЛАЈДЕР Ристовски и Пандев во посета на летниот камп во Дојран

Ристовски и Пандев во посета на летниот камп во Дојран

225

Денес заедно со фудбалската легенда Горан Пандев, го посетивме летниот камп во Дојран организиран од Федерацијата на училишен спорт на Република Македонија. Имавме можност да ги запознаеме младите спортисти, да ги инспирираме и мотивираме со нашите искуства. Заедно ја истакнавме важноста на спортот во градењето на здрави животни навики и тимски дух, објави на Фејсбук министерот за спорт, Борко Ристовски.