ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Поради сообраќајна несреќа, затворен за сообраќај во двата правци патот Градско-Прилеп

Поради сообраќајна несреќа, затворен за сообраќај во двата правци патот Градско-Прилеп

173

Од 20:20 часот поради случена сообраќајна несреќа, патот Градско – Прилеп, поточно од мотел Дреново кон Плетвар е затворен за сообраќај во двата правци, соопшти АМСМ.