ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Нов ден, НОВ директор во Скопје – Арсовска повторно направи промена

Нов ден, НОВ директор во Скопје – Арсовска повторно направи промена

581

На местото нов в.д. директор на ЈП „Водовод и Канализација“ е назначен Виктор Панчевски, информира Град Скопје.

Панчевски доаѓа на позицијата како професионалец од јавното претпријатие „Паркови и зеленила“ и, како што велат од Градот, значително може да придонесе во унапредување на работата на јавното претпријатие.

Оттаму посочуваат дека Панчевски доаѓа на позицијата како професионалец од јавното претпријатие „Паркови и зеленила“ и значително може да придонесе во унапредување на работата на јавното претпријатие.

„Во наредниот период ЈП Водовод и Канализација, реализира сериозни проекти за кои неопходен е нов начин на менаџирање со претпријатието“, наведуваат од Град Скопје.

ПретходнаМинистер од Македонија оди во Турција – причината е Љупчо Палевски, ќе биде ли вратен во нашите затвори?
СледнаГолема трагедија во Сирија: Загина Албанец од Македонија – бил дел од војните