ПОЧЕТНА Без категорија УЖАС е мал збор за она што се случува во Скопје –...

УЖАС е мал збор за она што се случува во Скопје – какви монструми можат да го сторат ова? (ФОТО)

108

Во Македонија се може да очекуваме, често може да се слушне како луѓето кажуваат дека сме го допреле дното, но тоа секогаш се повеќе и повеќе го продлабочуваме, како луѓе.

Она што на социјалните мрежи се шири во изминатите неколку денови, е навистина ситуација која ќе ве остави без зборови.

Какви се тие луѓе што можат да го сторат ова, ќе ви оставиме вие да коментирате.

Еве што напишала Маја во позната група за миленичиња, во која има околу 50.000 членови:

Важно!!!

Монструми шетаат меѓу нас!

При прошетка со кучињата, ова го најдовме во Ѓорче. Сликата ќе каже повеќе од било кој збор. Внимавајте на вашите миленици! И споделете за што повеќе луѓе да се информираат.

Локација: Ѓорче, во близина на матичното, улица Виа Игнатија.

Извор: Информа.мк