ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Готово е: М-НАВ ги промени директорите, еден „преживеа“ – двајца нови, ДОЗНАЈТЕ...

Готово е: М-НАВ ги промени директорите, еден „преживеа“ – двајца нови, ДОЗНАЈТЕ ги нивните имиња

51

Илир Мемети доаѓа на местото на Фахрудин Хамиди. Смена има и кај вториот директор на М-НАВ.

На местото на Љубе Стаменковски доаѓа Милан Кораќ, кој е оперативен инженер техничар во М- НАВ.

Третиот директор според информациите не се менува. На таа позиција останува Хасим Деари.

Бонус видео – Не е среќен оној кој многу има, туку оној на кој малку му треба

ПретходнаСЕ БАРА КРИМИНАЛ: Финансиска полиција влезе во М-НАВ!
СледнаЌЕ ПУКНЕ БРУКА: Новиот директор на М-НАВ, Илир Мехмеди не ги исполнува условите за директор на оваа институција