ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ШТО СЕ СЛУЧУВА: Земјотрес во Албанија – ама се осети добро во...

ШТО СЕ СЛУЧУВА: Земјотрес во Албанија – ама се осети добро во Тетово и Гостивар

73

Земјотрес со јачина од 3,4 степени и епицентар во Албанија доцна вечерва ги вознемири жителите на Тетово и Гостивар.

Според ЕМСЦ, земјотресот е регистриран во 23 часот и 39 минути, по локално време.

Бонус видео – еве зошто не треба да го користиме мобилниот телефон додека се полни

ПретходнаВојници Албанци се пишуваат Македонци за да се вработат во МО
СледнаПари има: Дали треба Македонија сама да го изгради ХЕЦ „Чебрен“?