среда, 6 декември, 2023

(ФОТО) Твитер врие: Додека Максо глуми патриот – си купува станови на име на неговиот татко

На социјалната мрежа Х или претходно позната како Твитер, повеќе профили објавија фотографии и коментари поврзани со Максим Димитриевски, акгуелниот градоначалник на Куманово.

Како што објавуваат повеќе профили, Максим се подновил со повеќе нови станови.

-Е Максо богаташиште 💰💸 Татко ти ново станче си земал во иста зграда со тебе. Или пак станот е гратис од бизнисмените на кои им даваш амин да градат низ #НашеКуманово?🤯

Ново станче си купил таткото на .@maksimdim77 па сега ќе си бидат први комшии. Лесно е со народни пари станови да се купуваат.

Во продолжение погледнете ги реакциите на Твитер:

Коментари

коментари