петок, 29 септември, 2023

(ВИДЕО) Хуманитарен настан во МКЦ за помош на младиот Леонид

Под мотото „Ден на хуманоста – од срце за Леонид Индов“ во Младинскиот културен центар, денеска се одржа хуманитарна акција со цел да му се помогне на младото момче кое пред две недели дожиевеа тешка несреќа на летување во Грција.

Леонид е веќе успешно транспортиран во Скопје, а неговото семејство се надева дека брзо ќе се опорави.

Настанот беше во организација на градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, заедно со уште 40-ина невладини и граѓански организаци, како и општествено одговорни компании.

Повеќе низ прилогот на ТВ Алфа:


Коментари

коментари