четврток, 28 септември, 2023

(ФОТО) Конечно вистинско решение за ниските луѓе – за само 500 денари можете да бидете повисоки 5 центиметри

Комерцијална објава

Технологијата е чудна работа, она што може да го направи понекогаш навистина знае да остави без збор.

Најновиот изум кој се појави на социјалните мрежи, може да биде од голема корист за ниските луѓе, особено оние кои имаат комплекси од сето тоа.

„Влошки за висина“ кои се достапни за само 500 денари ќе ви помогнат да бидете 5 центиметри повисоки. Секако, можете да изберете опција и за 2, 3 и 4 центриметри, во зависност од тоа колку имате потреба или желба.

Исклучително меки и удобни, се прилагодуваат на сите големини на обувки.

Погодни се и за мажи и жени, може да се носат во патики, чизми, салонки, кондури и сл.

Како што пишува и на самата страна, достава се врши низ цела држава.

Порачајте ТУКА


Коментари

коментари