четврток, 28 септември, 2023

(ВИДЕО) Агресивна тетка претепа девојка на плажа – не сакала да го покрие задникот со крпа

Високите температури се причина поради која секој сака да оди на одмор, да се разлади на базен, езеро, море или океан.

Сепак, необично и ретко видено видео ни доаѓа од руските медиуми, кои споделија момент на кој се гледа како една жена напаѓа друга, но за што точно се работи?

На плажа во Русија, убава и млада девојка е облечена во костим за капење, кој делува провокативно, што било доволна причина друга жена со цела сила да и удари бокс во глава.

Младата девојка веднаш легна на земја, а подоцна била префрлена во болница, каде потврдиле дека има потрес на мозокот и скршеница.


Коментари

коментари