ВЕСТА ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ПРОШИРИ БРЗО – П0ЛИЦИЈАТА ТPAГА ПО ДЕТЕТО, ПРИЈАВЕН ЗА ИСЧЕЗНАТ МАЛОЛЕТНИК од Јавна установа за згрижување деца

ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:

ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:

ВЕСТТА ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ПРОШИРИ БРЗО –

П0ЛИЦИЈАТА ТPAГА ПО ЛИЦЕТО

На 19.03.2023 во 08:00 часот во Полиц иската станица Карпош, од Јавна установа за згрижување деца

било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Р.Ѓ.(17),

кој и претходно се оддалечувал и бил враќан назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!