КОБНА И ТЕШКА CООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА МЕЃУ ДВЕ ВОЗИЛА СО П0ВЕЌЕ 3АГИНАТИ – ВЕЧЕРВА ТPAГЕДИЈА ВО ЦРНА ГОРА

ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:

ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:

Две лица заги наа во сообраќајна несреќа што се случи во 18:55 часот на магистралниот пат Рисан-Никшиќ,

во градот Грахово, информираат од Центарот за оперативни комуникации на Полициската управа за порталот ЦДМ.

Во сообраќајна неср еќа во која учествувале две возила две лица се тешко повр едени.

На терен се припадници на полицијата, итната помош и Службата за заштита и спасување Никшиќ.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!