БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ: Повеќе скопски општини утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, на ден 03.02.2023 година (петок), без електрична енергија ќе останат повеќе корисници.

Во период од 11:00 до 13:00 дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 300 до 318 о. Бутел;

Во период од 08:30 до 10:30 дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 276 до 285 о. Бутел;

Во период од 09:00 до 12:00 с. Крушопек о. Сарај;

Во период од 10:30 до 14:30 ул. Фјодор Достоевски и ул. Ацо Шопов о. Карпош и

Во период од 09:00 до 11:30 н. Драчево дел од улиците Радое Диниќ, Бранко Заревски, Робеспјерова, Ризо Ризов, Роман Ролан и ул. Иван Хаџиниколов од бр. 99 до бр. 141.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!