четврток, 2 февруари, 2023

ПРОВОКАЦИИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ: Џамбаски му испрати порака на Пендаровски, еве што му порача нему и на македонскиот народ

Македонија била и е бугарска! Северна Македонија е друга работа, пишува на Фејсбук Ангел Џамбаски.

„Заслугата тука е на Тито. Со забрани за влез во државата нема да ја избришете вистината“, се додава во неговата објава на ФБ.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!