четврток, 2 февруари, 2023

ШВАЛЕРСКИ ХОРОСКОП: Откријте кои знаци изневеруваат кај ќе стигнат

Хороскопскиот знак е многу испреплетен со нашите размислувања, вредности и постапки, а што велат ѕвездите кои знаци од хороскопот најдобро изневеруваат и од кои треба да бегате?

ОВЕН

-Тој изневерува ако не сте му пружиле доволно вниамние или време, па проади одмазда можеби да ве зиневери. Не се самоуверени во изневерувањата, но често стануваат страмежливи откако тоа ќе го направат.

БИК

-Нив многу лесно можете да ги откриете, откако ќе почнат да изневеруват тие се менуваат, а најмногу физички. НОва фризура, одење во теретана и тоа го прави затоа што му е досадно во љубовната врска.

БЛИЗНАЦИ

-Тие се умни и паметни, па на таков начин и изневееруваат. Нив нема шанси некогаш да ги откриете. Подобро да не истражувате.

РАК

-Доколку ве изневери емотивниот Рак, нема повеќе да ве мачи. Ако ве изневери Ракот веројатно тоа и ќе ви го соопшти и ќе ве напушти, бидејќи не може да се носи со тој товар.

ЛАВ

-Лавовите вараат поради физичкиот изглед, не поради недостатокот на вниамние. Тие откако ќе ве изневерат стануват подобри во врската и поради тоа никогаш нема да бидат проверени. Никогаш нема да признаат дека згрешиле.

ДЕВИЦА

-Девиците ќе ве изневерат ако не им значи личноста со која се или ако е разочарана од неа. Девиците не изневеруваат често, во повеќето случаеви се верни.

ВАГА

-Вагата ќе ве изневери ако се заљуби до уши. Иако постојано флертува, изневерува само кога некој ќе и привлече вниамние.

ШКОРПИЈА

-Шкорпиите ќе ве изневерат како „добар ден“.

СТРЕЛЕЦ

-Стрелецот ќе ве изневери од досада и поради монотонија во љубовната врска.

ЈАРЕЦ

-Овој хоросопски знак ретко изневерува, а доколку тоа го направи нема долго да трае, а нема ни да биде откриен.

ВОДОЛИЈА

-И мажите и жените не изневеруваат често, а ако тоа го направат нема да чуствуваат грижа на совест.

РИБИ

-Рибите не изневеруваат, а тоа може да им се случи само ако го напуштаат партнерот.

Извор: ulica,mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!