среда, 6 декември, 2023

НАЈНОВА ВЕСТ: ЗЕМЈОТРЕС ЈА СТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА НА БАДНИК – ЕВЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

Убиство, две самоубиства и работна несреќа оставија неизбришлива трага кај семејството Николопулос од Агринио, кое за 17 години беше уништено, потопувајќи ги во жалост роднините и соселаните.

Земјотрес ја стресе Македонија денеска на 6-ти јануари околу 16 часот и 50 минути.

Според првичните информации објавени на сајтот на Европско медитерански сеимозлошки центар (ЕМСЦ), земјотресот е со јачина од 2,8 степени по Рихтер и истиот е со епицентар на границата меѓу Македонја, Косово и Србија.

Коментари

коментари