четврток, 2 февруари, 2023

РКЕ ОДЛУЧИ: Поскапуваат горивата – ова се новите цени

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

ВЕСТА Е ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

Поскапува бензинот еуросупер за 2 денари од литар, со што сега ќе зинесува 79 денари од литар.

Додека пак Еуросупер -98 и дизелото поскапуваат за 1,50 денари и сега литар 98-ка ќе чини 81 денар, а дизелот 81,50 денари.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!