понеделник, 28 ноември, 2022

Бранко Црвенковски стана дедо, доби внук

Поранешниот лидер на СДСМ, претседател и премиер на Република Македонија Бранко Црвенковски, стана дедо, откако неговиот син Љупчо викендов стана татко на син кој, според најавите од семејството би требало да биде крстен по дедото – Бранко.

Бранко Црвенковски со сопругата Јасна има две деца, син Љупчо и ќерка Марија.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!