недела, 25 септември, 2022

НАЈНОВА ВЕСТ: Вечерва НЕМИЛ НАСТАН се случи во скопската населба Кисела Вода, има и повредени

Порталот dailyzonews штотолку објави за немил настан што вечерва се случил во скопската населба Кисела Вода.

Полициските екипи се веќе на терен.

Имено во еден од автобусите на ЈСП дошло до физичка пресметка на поголема група на луѓе, се претпоставува дека се ученици.

Полициските екипи се веќе на терен.

Неколку лица се повредени во автобус на ЈСП со број 51, вечерва во Кисела Вода, објави 24 Инфо.

Автобусот во моментов стои, а има и многу полиција. Дел од присутните нападнале и новинарска екипа, пренесуваат медиумите.

Извор: dailyzonews.com

Коментари

коментари

error: Content is protected !!