недела, 25 септември, 2022

Божиновски: Фирмата во Германија паднала во стечај, ама ќе ја биде во Тетово со бакшиш од 130 милиони евра

Новинарот Зоран Божиновски Буревесник објави информација дека фирмата во Германија која е сопственик на брендот електрични автомобили „е.го“ е во стечај.

Firmata vo Germanija padnala vo stečaj, ama ke ja bide vo Tetovo…

Sekako deka ke ja bide so bakšiš od kleptomanskata Vlada na KJURKA, bakšiš od 130 milioni evra!, пишува Божиновски на фејсбук.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!