недела, 25 септември, 2022

СВЕДОК: Пукаше цел час, испука над 100 куршуми – ЕВЕ ШТО ИЗЈАВИ очевидец на убиството во Црна Гора

Еден очевидец на убиството во Црна Гора кажа дека пукотниците траеле цел час и дека убиецот испукал над 100 куршуми.

„Човекот имаше три, четири деца, семеен човек, но очигледно нешто се случило. Момчето е од чесно семејство, но никој уште не ги знае сите жртви кои ги уби“, вели очевидец.

Исто така, тој кажал за медиумите дека В.Б. немал материјални причини за убиството.

„Имаат пари, убаво живеат, има свој дом. Сè имаше“, вели тој.

Извор: press24.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!