понеделник, 15 август, 2022

ОДЛИЧНА ВЕСТ – ПРОВЕРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СМЕТКИ: Почна исплатата на парите од “Мој ДДВ” за последното тромесечие

На илјадници граѓани деновиве им легнаа парите од второто тримесечје од повратокот на данок преку МОЈ ДДВ.

Се очекува следните денови сите граѓани кои скенирале сметки да ги добијат парите на своите трансакциски сметки.

Од следната година според најавите, наместо 1800, граѓаните ќе може да добијат поврат и до 2200 денари.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!