понеделник, 15 август, 2022

ТАЖНА ВЕСТ: Почина омилениот ТВ презентер во Македонија

Утринава на 77-годишна возраст почина Трајче Андонов кој долги години беше презентер на временската прогноза на Сител Телевизија, објавија од телевизијата.

Тој почна да работи во Сител Телевизија во 2014-та година по јавување во утринската програма „Ја сакам Македонија“ каде што беше препознаен неговиот глас и неговата желба да биде пред камерите.

Нека почива во мир.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!