понеделник, 28 ноември, 2022

ЈОНУЗ: Што и да се случува, овој народ ќе си го лапне како поп сарма и ќе ќути

Политичкиот аналитичар Агим Јонуз смета дека што и да се случи со францускиот предлог за решавање на спорот со Бугарија народот ќе го премолчи.

„Што ке се случува внатре во Македонија во меѓувреме според хороскопот. Ништо нема да се случи. Овој народ од кога постои, живее со онаа народната поговорка ‘‘ ти не можеш толку многу да ме ебеш колку што јас можам да издржам‘‘. Што и да се случува, овој народ ке си го лапне како поп сарма и ке кјути. Велат, мокар од вода не се плаши, па и да врне дожд, нема да биде ништо ново, пишува Јонуз.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!