петок, 29 септември, 2023

(ФОТО) Финалето нема да започне ниту во 21:30 – Ова е новиот термин

Последните информации велат дека доцнењето на мечот е поради хаосот кој што се случува пред портите на стадионот. Навивачи на Ливерпул се обидуваат да се прекачат и да влезат и покрај тоа што немаат билет.

Обезбедувањето очигледно не е на нивото на овој меч, организаторот ги изгуби работите од контрола, па во моментов не се влегува нормално на стадионот кој иако е распродаден, на него има многу празни места.

Иако последната информација беше дека мечот ќе започне во 21:30 ласот, сепак најновата информација е дека мечот ќе започне во, верувале или не 21:36 часот.


Коментари

коментари