Јакимовски СЕ НАЛУТИ И ПОРАЧА: Ако сака и Тито НЕКА СТАНЕ од гроб – јас ОВА ЌЕ ГО НАПРАВАМ

Во гостувањето на Канал 5.

Наскоро треба да се реши проблемот со згрижување деца во градинките во Општина Карпош.

Градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски, во емисијата „Здраво Македонијо“ на Канал 5 ја потврди одлуката дека од 10 јуни годинава од градинките во општина Карпош ќе треба да се отпишат сите деца што не живеат на територијата на оваа општина.

Јакимовски рече дека одлуката е донесена токму поради децата што живеат во Карпош, а за кои нема места во градинките на истата општина.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!