понеделник, 28 ноември, 2022

Вечерва ШОУ во емисијата на Ѕвездите на Гранд: Никој не го ОЧЕКУВАШЕ ОВА, жирито во транс

Вечерва редовно се одржува емисија на српското натпреварување Ѕвездите на Гранд.

На натпреварувачот му се тресеа рацете, чекаме бебе кажа тој, жирито беше во транс.

Никола Стевановиќ од Ниш, учесник во популарното натпреварување „Ѕвездички на Гранд“, јавно запроси девојката на големата сцена.

Саша Поповиќ најпрвин ја поканил во студио девојката на Никола, Бојана, со зборовите „ова е само малку за жирито да здивне“, а потоа се случил прекрасен чин.

– Како се викаш? Ја праша Саша.

– Бојана, со Никола се забавувам веќе 5 години – рече таа, а потоа нејзиното момче дојде до поентата.

– Долго, долго, долго размислував како и што ќе правам. Бидејќи сме заедно 5 години и чекаме бебе, решив да го направам ова – изјави Никола кому му се тресеа рацете и гласот.

Натпреварувачот потоа клекна и ја замоли Бојана да се омажи за него, а таа како од топ рече да.

На крајот младата двојка се гушкаше и бакнуваше, а публиката и жирито аплаудираа со насмевка на лицата.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!