Нов пожар во „Треска“

Гореше друг дел од магацините во кругот на Треска.

Пожарот избувнал рано утрината. Интервенирано е со две возила.

Во следните неколку дена ќе има дежурен тим кој ќе го надгледува местото за да се спречи нов пожар.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!