Вечерва уште еден ЗЕМЈОТРЕС ги вознемири битолчани

Земјотрес од 2.6 степени според рихтер вечерва беше осетен на 15 км од Битола.

Земјотреот се случил во 19 часот и 26 степени.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!