Трагедија од невидени размери: Малолетник од Србија ликвидиран во Трст – поради девојка?

Уапсен e 21-годишен ос омничен за уб ис тво на тинејџер со српско потекло.

Се сомневаат дека го задавил во близина на железничката станица во Трст, а дека мотивот е девојката во која двајцата биле вљубени.

Те лото на Р.Т. било пронајдено на 8 јануари во подрум на една зграда, јавува РТС.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!