недела, 25 септември, 2022

Изби пожар во угостителски објект– противпожарната единица на терен, повредени лица нема

На 10.12.2021 во 22.50 часот во полициска станица Прилеп е пријавено дека настанал пожар на кровнатата конструкција во угостителскиот објект на бул.„Гоце Делчев“ во Прилеп, при што биле зафатени објектот и продавница.

Од страна на противпожарната единица Прилеп пожарот е изгаснат, повредени лица нема.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!