вторник, 18 јануари, 2022

Се запали автобус на ЈСП во Аеродром, нема повредени

Се запали автобус на ЈСП на 3-та македонска бригада во скопски Аеродром.

Патниците навреме се евакуирани и нема повредени меѓу нив.

Противпожарната бригада интервенираше со едно возило и го изгасна пожарот кој се појави во задниот дел на автобусот, кај моторот.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!