понеделник, 15 август, 2022

УЖАCНО: Цела фамилија, МАЖ, ЖЕНА И ЧЕТИРИГОДИШНИ БЛИЗНАЦИ се дел од 3АГИНАТИTE во неcpеќата

Во трагедијата која го разбуди регионот, а која се случи на автопатот Струма во Бугарија, загинаа 46 лица кои од Турција патувале кон Македонија.

Седум патници кои успеале да се спасат се сместени во болницата Пирогов во Софија. Според бугарски ,,БТВ новините”, преживеаните патници се две жени и петмина мажи.

Фамилија Ахмети се дел од загинатите во несреќата. Маж, жена и четиригодишни близнаци.

На социјалните мрежи се појавија фотографии од четиричленото семејството, кое трагично ги загубија животите во несреќата.

Тие биле на викенд во Истанбул. Подолу споделуваме фотографии од семејството.

Нека почиваат во мир…

Коментари

коментари

error: Content is protected !!