понеделник, 18 октомври, 2021

Овие хороскопски знаци имаат ГОЛЕМА ШАНСА да се ЗБОГАТАТ во ОКТОМВРИ

Два хороскопски знаци ќе може да здивнат кога се во прашањата финансиите. Тоа се:

Бик

По 1 октомври освен редовните месечни примања, ќе добиете и дополнителни финансии. Некој стар и заборавен долг ќе ви биде вратен, а ниту среќата во игрите на среќа нема да ве одмине. Но, внимателно располагајте со нив, бидејќи готовите пари брзо се трошат.

Вага

Вагите од 1 октомври ќе бидат како магнет за пари. За која работа и да се фатат, истата ќе им донесе пари. Дури и посетата кај старите роднини ќе им се исплати. Парите ќе се лепат за нив, а и тие ќе знаат како подолго да ги задржат до себе, но и како да инвестираат со нив.

Извор: centar.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!