понеделник, 18 октомври, 2021

(ФОТО) ГОЛЕМ ПОЖАР ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

Голем пожар изби вечерва во центарот на Скопје.

Како што информира командирот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски за КУРИР, се запалила куќа кај адвокатската улица во Скопје.

Повеќе детали Симоновски ни најави за подоцна.

Извор: kurir.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!